22 mars kommer jag förevigt minnas



Som ni kanske märker har jag fifflat lite med designen idag. Inte riiiktigt färdigt än men vad tycker ni? Bättre eller sämre?

Söt bild ju. Man var ju ändå ganska söt när man var liten. Sen är ju kattungar väldigt söta också. 

Någon som är sjukt mycket sötare är min nyfödda systerdotter! Jag är alltså moster. Synd att ordet moster låter så fult. Gammalt på nåt sätt. Jag är iaf det fula gamla ordet och det känns så fruktansvärt BRA jag är så otroligt glad!

På önskelistan


Finn Fem Sommar
T-shirt Top Shop - Shorts Levis - Skärp Kyssjohanna.se - Väska Kappahl - Skor American Apparel

Vill passa på att tacka för era fina kommentarer! Vad gäller vlogs så vet jag inte om jag vågar utsätta mig för det, maybe maybe not. Det får bli en överraskning !

Elle Me Dit



Nya tröjan på mej, trivsel och myspys. På min nya myspys tröja passar Linnéas kreation som fisken i vattnet, eller hur man nu ska uttrycka sig.

Idag hade jag en helt okej kul franska lektion vilket var dunderbra mot vad de brukar vara. Idag fick vi nämligen översätta Mikas nya låt Elle Me Dit till svenska så nu fattar jag när han sjungar. HA! Lite småstolt osv. Ska skryta om det till mamma sen.

Hörs

Fattig men lycklig ändå




Mönstrad jacka Beyond Retro - Långkjol Mango - Vitt baslinne Top Shop
Halsband gjort av min vän Linnéa av grejer från Panduro - Väska Beyond Retro
Vinrött linne Beyond Retro - Shorts H&M - Stickad mönstrad tröja Beyond Retro

Sent igårkväll kom jag hem från en underbar helg i vår underbara huvudstad Stockholm. Helgen blev en härlig blandning mellan Sveriges Riksdag och awesome shopping.

Lite kul att man av en slump stöter på två känningar från hemifrån vid två olika tillfällen mitt i Sthlm city. Sverige är väl inte så stort trots allt.
 
Det blev en liten chock när man räknade ihop hur mycket man handlat för men jag kommer aldrig ångra mig, det var såååå värt. Beyond Retro gjorde hela resan, om vi inte hade gått dit hade jag varit sjukt missnöjd nu för butikerna var mestadels fyllda med fula saker.

Nu ska jag börja packa upp för det har jag inte gjort än hehehhh  


Stockholmstress

Har inte lagt ner en enda sak i resväskan än och imon ska jag till Stockholm!! Nää jag är inte stressad. Bara tillräckligt stressad för att inte ladda upp någon bild och så.

På fredag ska jag sitta där i riksdagshuset och leka politiker. Ska bli askul. På lördag blir det shoppiiiing med bästa Linnéa och det kommer bli megaasaskitjättebautakuuuuul.

Så ha det bra var ni än befinner er för jag vill ju inte att ni ska bli avundssjuka :)

Nu måste jag börja packa..... hej å hååå

Modevisning




Här är lite suddiga bilder från visningen jag gick ikväll! Det var så otroligt roligt!!!!! Det är min andra visning och som tur har jag en tredje inplanerad för det här är verkligen en adrenalinkick man kan leva på i flera veckor. Så himla cool känsla att gå där och känna musiken och bara ge järnet.

Det var fyra oufits var vi hade, tyvärr hann min mamma inte fånga den första på bild. De två sista outfitsen fick vi svarta läppar, blev ganska fränt. På sista bilden kan ni se linnet jag själv  inhandlade för några veckor sen på Shalom som var en av second hand butikerna som stod för kläderna i visningen.

Tack till er som lät mig medverka!

Nedanför här är lite bilder på alla andra som var med! Himla bra ni var





Följ min blogg med Bloglovin

Bakat 12 mars



Gårdagens look.

Såg förresten en kommentar om Sockersött. Diabetes. Jag skratta så jag gick sönder. Kanske borde byta rubrik ?

Jätteglad över alla mina läsare! Tack till er! Ni får gärna följa mig på Bloglovin så ni inte missar något :)
Följ min blogg med Bloglovin

Plåga



Elle har kommit. JAY! Eller? Nä. Inte ifall man har prov imorgon som man inte börjat plugga på och ett till på onsdag. Så den får bara ligga bredvid mig och hånle.

En liten påminnelse. Shaloms modevisning är imon och jag ska gå modell so you better come! Kl. 19 i konsertsalen på Oscarsgymnasiet alltså. Japp. Överpepp

Sockersött

Pastell

Blus Weekday - Skor wetseal.com - Strumpor H&M - Kjol Monki

Ibland är jag allt ball



Lördag och all tid i världen. Lekte lite med min kära garderob och mitt nya gula linne. Blev ganska ballt ändå. Synd bara att det inte är så varmt ute. Mmm

Btw, ni kommer väl på Shaloms vintagevisning i Oscarsgymnasiets konsertsal på tisdag kl 19?

Vad bra. See you there

Destruktivt beteende



Kände mig lite destruktivt kreativ idag och bestämde mig för att sätta saxen i vissa av mina ägodelar.

Den gula t-shirten har jag aldrig någonsin använt och skjortan (som hade två ärmar fast jag glömde att fota i ivern att brutalt klippa sönder den) har jag använt max två gånger. Känns ju vemodigt när man ändå lagt pengar på dem.

Men nu när de är lite deformerade känns de ändå okej att ha på sig. Så jag är väl över medel nöjd!

Mitt dåliga humör kan bero på att jag har fått inflammation i bröstkorgen och fick åka till läskig doktor och ta blodprov samt att jag missade värsta awesome kvällen med bästa vännerna, men jag vet inte.

STOP JOSEPH KONY



Okej lite konstig bild till rubriken men ändå.

Om ni missat vem Joseph Kony är borde ni ta reda på det och kolla på den här filmen:
http://vimeo.com/invisible/kony2012

Viktiga grejer!

Bilden är från Bjorli. Vill jättegärna ha Brus i Sverige. Det är så mycket bättre än cola! Deras choklad är typ som marabou, fast dyrare, så den kan jag klara mig utan. Min Harry Potter kudde kommer jag aldrig någonsin att klara mig utan.

Det var allt


Inspiration - The Moptop



Den här tjejen heter Tonya och hon har så himlans GO STIL! Jag blir lite galet shoppingsugen när jag ser vad hon har på sig.

Om du också tycker hon verkar ball kan du ju kolla in hennes blogg
http://www.themoptop.com/

Besvikelse

Klänning
Okej. Jag erkänner. Jag blev lite smått förälskad i den här klänningen. Men det var innan den kom ut på H&Ms hemsida med fler bilder.

Bild 1. Asfrän

Bild 2. Inte lika hänförande

Bild 3. Fult helt enkelt

Man blir så besviken !!!!!!!! Okej. Trots de fula bilderna kanske den är jättefin. Men mina förväntningar kraschade brutalt och det är ju alltid lika tråkigt.

MEN SOM TUR ÄR hittade jag Den Perfekta Klänningen till ett vårbröllop i lördags. Så jag behöver inte vara arg och besviken längre. Tänker inte avslöja hur den ser ut eller var den kommer ifrån, det får ni veta när det är dags, men jag lovar er den är SNYGGGGG

Ville bara gnälla lite över vilseledande marknadsföring (snygga bilder på fula klänningar) och skryta med min klänninglycka.

Lev livet

FLOW


Foto: Linnéa Norén


En jättebra jättedålig lördag



Idag har jag använt min nya vårjacka för första gången. Känns såå bra!

Det enda som var dåligt var att den inte hade några fickor. Då jag är en sådan människa som har allt i fickorna blev ju detta ett stort problem. För att lösa var jag skulle ha mobilen köpte jag en snygg liten mobilväska på Aima. NÖJD

Sen är jag lite smått pissed off på någon okänd snorunge som punkterat Linnéas båda cyklar så vi fick GÅ hem till henne. Mmm. Så om det är duuuu så ska du veta att du väntar min och Linnéas fruktansvärda vrede!

Nu ska jag fortsätta att chilla hos Linnéa tills huset blir invaderat av diverse folk som vi ska käka popcorn och kolla the Notebook med. Myspys

Go kille



Min kära klasskamrat Hanna som bloggar på http://hannaskammare.blogg.se/ la upp den här videon, så nu antar jag att det här kallas att härmas och bara vilja va som alla andra. Men okej. Då vill jag väl vara Hannas blogg då. Iallafall ett inlägg. Bara för att videon är så HIMLA KUUUUL

Hallå snigeln Sigvald



Igår var det UF-mässa på min skola och det kom massor av UF-företag som visade upp sina produkter.

Det var jättekul! Speciellt för mig som går Ekonomiprogrammet och själv kommer driva ett företag i trean. Tänkte lite slugt att kolla in någon bra produkt jag kunde sno till mitt företag senare, men tyvärr så hittade jag inget som jag var sugen på att sälja. Lite synd. Nu måste jag tänka helt själv.

Hittade iallafall en fin tygkasse med en söt snigel på som jag döpt till Sigvald. Han kommer få följa med på många mina äventyr i vår och sommar. UF-företaget som sålde Sigvald till mig hette något i stil med FulastUF ifall någon undrar.  

RSS 2.0