Todays wearSåhär såg man ut idag minus strumporna som var kul att ha på sig när jag kom hem av någon anledning. Väldigt fina strumpor om jag får säga det själv. He he

Så. Jag överlevde dagen, men det var knappt. Inte för att klaga över nära 4 timmars ångest under mattenationella så ska jag absolut klaga över värmen i klassrummet. Dog x2. Tur att jag hade mitt survivorkit med min Brusflaska från Norge med vatten och en kexchoklad.

Just nu håller jag på att skriva en uppsats om ondska. Någon som kan ge lite synpunkter på vad ni tycker är ondskefullt? Skulle vara kul att veta. Själv har jag ingen aning, ibland får jag för mig att alla är snälla små bumbibjörnar typ som bara studsar omkring och är snälla fast klantar sig ibland.

Jag ska iallafall diskutera om en film som heter Carrie som är baserad på Stephen Kings roman. Kollade på den för någon vecka sen med Gänget. Ganska sorglig film om en flicka som blev mobbad och hade världens knäppaste mamma som stängde in henne i en garderob. Skolans populäraste kille bjöd henne på balen för att vara snäll och allt var jättebra för en stund fast när hon blev balens drottning hällde dom en hink med grisblod över henne. Sen dödade Carrie alla. Typ. Bra film absoluuuut!

Chilla galet!

Kommentarer
Postat av: Hanna

chilla galet jag saknar diiig.

2012-05-22 @ 22:16:26
Postat av: - - ♥ T H A I P I N N E N ♥ - -

Fint!:Dsv:åh Tack så mkt gumman! jag länkar dig lite senare:D

Skulle du vilja bli länkad i sidomenyn i en månad genom att göra ett sånt här inlägg http://mohammedis.se/2012/april/rosta-pa-jenny-bli-lankad.html#comment

och hjälpa mig att få så många röster som möjligt?:)Skulle vara super snällt, behöver ca 40 röster till

för att komma till"Final" !:D

2012-05-26 @ 10:43:52
URL: http://thaipinnen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0