Misstänker SuperkrafterTjenare!

Skulle lägga ut bilderna från fotograferingen i Gamleby jag var på för några veckor sen men det ville sig inte! Nää. Blogg.se verkar inte gilla stora bildfiler särskilt mycket. Får försöka förminska dom. Mmm

Fick tillbaka två prov idag. Lite ångest på det. Fick A på båda så jag har idag börjat misstänka att jag besitter hittills okända superkrafter. Inte för att verka skrytig eller så, men det känns alltid att jag inte kan någonting och så slutar det med ett A iallafall. Låter ganska ologiskt.

Med mina superkrafter i åtanke satte jag mig ner och skrev historiaprov idag. Svåraste historiaprovet jag gjort på länge så om jag får A på detta också så är min teori om superkrafter bekräftad och jag kan anse mig själv som smart. Hehehehh

Köpte en snitsig liten scarfs höromsistens. Gillar den

Nä men ha det gutt va va va!


30 SPÄNNFick en onödig håltimme igår så jag passade på att kolla igenom lite second hand. Lönar sig må jag säga, hittade ett par urfula brun/gröna jeans med hög midja. Satt perfekt och med en sax fick jag ett par nya shorts för ynka 30 spänn. Blev ganska balla!

Idag är det Sveriges nationaldag. Trevligt trevligt. Ledigheten är iallafall mycket trevlig. Får lite goingar hem till mig senare för att fira min sjuttonårsdag såhär två månader senare. Känns som det är dags.

Börjat läsa Harry Potter igen för femtielfte gången. De får mig att känna mig som åtta år igen vilket kan vara väldigt skönt.

Ha en go ledig dag Sverige!

Shopping från H&MVaknade lite innan tio idag av att min finfina kompis ringde och gav mig tio minuter att göra mig iordning för att åka till Kalmar. Det tackar man såklart ja till! Kom hem med lite sommarräddare, som de höga shortsen jag letat efter i evugheter. Inte mina drömshorts men de duger mer är jättebra! Bikinin däremot som jag lyckades lägga vantarna på var lite av en dröm som gick i uppfyllelse.

Gav mig en veckas internetförbud i måndags pga. att skolan krävde varje ledig minut så känner mig ganska stolt som höll det någorlunda. Lite Facebook då och då. Jag är tydligen inte starkare än så. Facebook kan man alltså inte vara utan. Jobbigt

Go spontan söndag! Nu väntar plugg och efterlängtad chokladmousse. Gutt!

RSS 2.0